Loading...

Acces Bars ®

De Bars ® zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen hebt. Door zachte aanraking van de Bars ® laat je brein deze opgeslagen ladingen los. Zie het als het leegmaken van de prullenbak op je computer.

Het leegt het hoofd, ontspant het lichaam en helpt je je vastgeroeste patronen los te laten die je niet langer dienen. In het slechtste geval geeft het een ontspanning als na een massage. In het beste geval verandert het je leven. Het laten stromen van de Bars ® kan ondersteunen bij het op een andere manier in het leven staan. Vrijer, blijer en meer ontspannen in het hoofd en lichaam.

Werkwijze:

Je ligt aangekleed op je rug op een behandeltafel, je mag je ogen gesloten of open houden. Je horloge doe je voor de behandeling af. Het is niet nodig om aan te geven waar je aan wilt werken. Als je wel specifieke thema’s hebt waaraan je wilt geven dan kun je dat aangeven. Ik zal daar dan in de behandeling rekening mee houden. Het helpt als je bewust het voornemen hebt om los te laten wat je niet meer dient en je open stelt om te ontvangen. Hoe vaker je de behandeling ondergaat,  hoe meer je opgeslagen balast en patronen los kunt laten.

Tijdens de behandeling kan het zijn dat je van alles waarneemt in je systeem. Kou, warmte, tintelingen in handen of voeten. Ook is het mogelijk dat je buik begint te pruttelen of dat je een beetje gaat schudden. Maar het kan ook zijn dat je niets van dit alles voelt, dat wil niet zeggen dat de behandeling niet werkt. Niet iedereen is namelijk even gewaar van wat je eigen systeem met de behandeling doet.

Acces Bars ® - Praktijk Mirror

“Een fijn gevoel, met verrassende momentjes, prikkels en sensaties. Grappig om te ervaren, voor een nuchtere Groningse. Ik heb de acces bars als een kadootje voor mezelf beleefd en is zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel lieve Mirjam tot een volgende X.”

~Margreet~