Contact

Klik hier om gelijk een afspraak te maken via de online agenda. Wil je meer informatie of heb je vragen, vul dan onderstaand contactformulier in. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op.

Of bel mij op 06 – 382 85 061. Op dit nummer ben ik ook altijd te bereiken via WhatsApp. Telefonisch ben ik het best bereikbaar aan het einde van de middag.

In overleg kan er ook een afspraak op zaterdag worden ingepland. Voor het weekend geldt een weekendtarief.

Actuele info inzake Corona vanaf 15 december 2020:

Wat kan nog wel:
Eerst het goede nieuws. Het grootste deel van mijn begeleiding kan gewoon doorgaan. Alle consulten waarbij de 1,5 meter afstand bewaard kan blijven kunnen gewoon doorgang hebben in de praktijk. Ook online en telefonisch is er veel mogelijk, neem gerust contact op om te kijken hoe ik jou een steuntje in je rug kan geven. Ook als je niet in de buurt van Groningen woont. Ik help je graag!

Wat kan niet:
Behandelingen waarbij lichamelijk contact plaatsvindt, kunnen tot en met 19 januari 2021 niet plaatsvinden. Concreet betekent dit dat ik geen healing of acces bars behandelingen geef. Ook de huiskamersessies kunnen pas weer als er weer meer mensen samen mogen komen.

Maak alsjeblieft geen afspraak in de praktijk als je klachten hebt zoals hoesten, niezen, koorts, loopneus, keelpijn en andere klachten die horen bij het beeld van corona. Dit geldt ook als iemand in jouw huishouden of directe omgeving afwachtende is van een uitslag van een corona-test. In dat geval is een consult via telefoon of Skype ook mogelijk. Neem gerust contact op om hierover te overleggen.