Energetische Therapie

Energetische therapie is een holistische vorm van werken. Hierbij wordt zowel de belemmerende gedachte, het gevoel wat erbij ervaren wordt, en ook de eventuele bijbehorende fysieke klacht aangepakt.

Als een negatieve ervaring niet goed wordt verwerkt dan uit het zich in belemmerende gedachtes, nare gevoelens of fysieke klachten. Door middel van energetische therapie pakken we de bron hiervan aan, zodat je vervolgens vrij van deze belemmeringen je weg weer kunt vervolgen.

Werkwijze:

Tijdens een gesprek gaan we in op wat jou bezig houdt of de vragen die je voor jezelf hebt. Afhankelijk van de bron van je probleem gaan we aan de slag met onder andere healing, visualisaties, ademhalingstechnieken, gesprekken en opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan. Ook werk ik met elementen uit het Siberisch sjamanisme.

De aanpak wordt helemaal op jou persoonlijk afgestemd. Deze manier van werken is ook heel goed mogelijk als je het gevoel hebt vast gelopen te zijn in je leven zonder te weten waar de schoen wringt. Over het algemeen zijn 3 tot 6 sessies voldoende. Hierin kan ook hypnotherapie of Acces Bars ® worden opgenomen.

Afspraak maken?

Klik hier om online een afspraak te plannen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie, vul dan het contactformulier in of bel me op 06-382 85 061. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Energetischetherapie Praktijk Mirror

“Ik voel me een stuk rustiger en kan beter bij mijzelf blijven, erg fijn! Tot de volgende ‘crisis’.”

~Elise~

“Ik heb meer aan die anderhalf uur bij jou gehad, dan een jaar lang gesprekken bij de psycholoog.”

~Fenny~
“Al heel snel kwam je tot de kern en bijzaken doen er niet toe. Je durft ook de onderste steen naar boven te halen en die kracht te gebruiken om alle loskomende emoties te begeleiden. Ik noem het soms hogere wiskunde hoe jij de kluwen kunt ontwarren en hoe je alle losse stukjes weer in verbinding kunt krijgen.”
~Petra~