Energetische Therapie

Waar het in energetische therapie voor mij om gaat is het verbinden van lichaam, gevoel en denken. Ik werk vooral vanuit het lichaam. Wat wordt er gevoeld in het lichaam aan emoties en fysieke gewaarwordingen. Door ervaringen en gebeurtenissen in je leven word je gevormd als mens. Meestal heb je geleerd hoe je je moet aanpassen, want immers, niemand wil buitengesloten of afgewezen worden.

Voorbeeld: Als er iets gebeurt waardoor jij je afgewezen voelt, dan doet dat iets met je. Je voelt het in je lichaam als sensatie of emotie. Tegelijkertijd heb je er ook gedachten bij, zoals ik ben niet goed genoeg. Om van het nare gevoel af te komen, ga je manieren ontwikkelen om het gevoel te sussen. Door je bijvoorbeeld aan te passen aan wat er van jou wordt verwacht. Dat lukt vaak ook een hele tijd, totdat er iets gaat wringen. Het loopt niet helemaal lekker in je leven, je bent niet helemaal tevreden, je ervaart dat je bij jezelf bent weggedreven, tot aan een gevoel van vastgelopen zijn.

Met energetische therapie gaan we dit onderzoeken. Wat voel je in je lijf, welke emoties ervaar je, wat zijn je gedachten daarover? Worden er patronen zichtbaar, hoe zijn die patronen ontstaan, komen er bepaalde herinneringen naar boven, wat doe je eigenlijk en past je dat nog wel? Het doel is om lichaam, gevoel en denken op een lijn te krijgen. Balans tussen ervaren, voelen, begrijpen en handelen. Dat stelt je in staat om je lekker in je vel te voelen, andere keuzes voor jezelf te maken en meer eigen regie over je leven te hebben.

Energetischetherapie Praktijk Mirror

Werkwijze:

Ik werk eclectisch. Dat houdt in dat ik een ‘gereedschapskist’ tot mijn beschikking heb, gevuld met diverse methoden. Zo gebruik ik healing, Walking In Your Shoes (WIYS) of acces bars om jou (weer) in contact te brengen met je lichaam. Hypnotherapie , en reading om jou in contact te brengen met je eerdere ervaringen of daar inzicht in te krijgen. Coaching om jou in contact te brengen met je gedachten en patronen. Ook werk ik met elementen uit het sjamanisme om jou in contact te brengen met onder andere je familielijnen. Het sjamanisme biedt ook mooie rituelen om zaken af te sluiten of juist te verwelkomen in je leven.

Afspraak maken?

Klik op de knop hieronder om gelijk een afspraak te plannen via de online agenda. Heb je nog vragen of wil je meer informatie, vul dan het contactformulier in. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op. Of bel me op 06-382 85 061

Boek een afspraak
Energetischetherapie Praktijk Mirror

“Ik voel me een stuk rustiger en kan beter bij mijzelf blijven, erg fijn! Tot de volgende ‘crisis’.”

~Elise~

“Ik heb meer aan die anderhalf uur bij jou gehad, dan een jaar lang gesprekken bij de psycholoog.”

~Fenny~
“Al heel snel kwam je tot de kern en bijzaken doen er niet toe. Je durft ook de onderste steen naar boven te halen en die kracht te gebruiken om alle loskomende emoties te begeleiden. Ik noem het soms hogere wiskunde hoe jij de kluwen kunt ontwarren en hoe je alle losse stukjes weer in verbinding kunt krijgen.”
~Petra~