HSP coaching Groningen

HSP-Coaching

HSP betekent Hoogsensitief Persoon. Het is een persoonskenmerk waarbij het zenuwstelsel gevoeliger is voor zintuiglijke prikkels. Je hebt meer tijd nodig om prikkels te verwerken. Daarnaast wordt de informatie die je ontvangt via je zintuigen diepgaander door je brein verwerkt.

De meeste hoogsensitieve personen beschikken ook over goede voelsprieten. Het aanvoelen van een stemming van een persoon of de sfeer in de ruimte is normaal voor jou. Of dat je over mediamieke/paranormale gaven beschikt zoals helende handen of mensen kunnen ‘lezen’. De valkuil is dat je het goede voelen gaat gebruiken als overlevingsstrategie en daardoor een pleaser wordt. Je vervloeit met de omgeving en weet beter hoe het met iemand anders gaat dan hoe het met jou gaat. Daar kun je behoorlijk in vastlopen. Je weet niet meer wie jij bent in het verhaal en wat jij nodig hebt, naar verlangt of wat belangrijk voor jou is.

Maar toch zijn je voelsprieten een superpower! Als je eenmaal leert om je eigen lichaam te leren lezen en bij jezelf te blijven zonder te vervloeien, gaat er een wereld voor je open! Ik help je er graag bij om de weg naar jezelf  te vinden. Samen met jezelf door de wereld te lopen in plaats van met het leed van de hele wereld. Omdat ik zelf hoogsensitief ben met mediamieke gaven, weet ik als geen ander hoe vervelend dat kan zijn. Ik loop graag een stukje met je mee om jouw eigen gebruiksaanwijzing in jouw gevoeligheid en/of mediamieke gaven te vinden.

HSP coaching Groningen

Werkwijze:

Tijdens de intake bespreken we waar jij precies in jouw dagelijks leven tegenaan loopt. Vervolgens gaan we hier gericht mee aan de slag. Hierbij maak ik ook gebruik van alle tools die energetische therapie mij biedt. Over het algemeen zijn maximaal 6 afspraken genoeg.

Afspraak maken?

Klik op de onderstaande knop om online een afspraak te plannen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie, vul dan het contactformulier in of bel me op 06-382 85 061. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

.

Boek een afspraak

“Bedankt voor vandaag. Je helpt mij elke keer weer een stuk verder en voel mij een stuk lichter daardoor.”

~Kirsten~

“Door de aanwezigheid en stem van Mirjam ontstaat er een veilige omgeving. Hierdoor is het mogelijk is dat het onbewuste en het niet toegestane deel naar boven mag komen en kan transformeren.”

~Marja de Jong~, Praktijk vanuit Eenheid