Huiskamersessie

Vind je het leuk om een spirituele huiskamersessie te organiseren? Nodig dan minimaal 4 en maximaal 8 personen uit en dan kom ik bij jou thuis om dit te verzorgen. Voor de gastvrouw of gastheer is het gratis en de genodigden betalen 20 Euro per persoon. Ik geef op deze avond of middag iedereen een persoonlijke reading.

Reading

Tijdens de huiskamersessie, ontvang je een reading. Wat houdt nu precies een reading in? Mijn readingen werken als een spiegel, mijn praktijk heet immers niet voor niets ‘Mirror’. Ik zal afstemmen op wie jij bent, waar je staat, wat je talenten en valkuilen zijn en deze aan jou benoemen. Daarbij worden je handvatten aangereikt om jezelf verder te kunnen ontwikkelen, of om makkelijker door het leven te kunnen gaan.

Vragen

Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen. Ik beantwoord echter geen vragen over de toekomst of over gezondheid. En natuurlijk mag je foto’s meenemen van (overleden) dierbaren. Er mogen geen vragen gesteld worden over personen ouder dan 12 jaar, die nog leven, en geen toestemming hebben gegeven om de foto mee te nemen. Tenzij de vraag die jij daarbij hebt over jezelf gaat.

Toekomst

Zoals gezegd voorspel ik geen toekomst. Mijn visie is dat je zelf je toekomst bepaalt door de keuzes die je in het hier en nu maakt. Bovendien bestaan er meerdere mogelijke uitkomsten voor iedere situatie, afhankelijk van de keuzes die je maakt. Ik help je dus liever om in het hier en nu inzicht te krijgen, zodat je de keuzes kunt maken die jou brengen naar de best mogelijke uitkomst.

Wil je ervaringen van anderen lezen over mijn readingen klik dan hier. Wil je een afspraak maken voor een huiskamersessie neem dan contact met mij op. Het is ook mogelijk om privé bij mij in de praktijk een reading te ontvangen of dit telefonisch of per skype te doen.

Afspraak maken?

Klik hier om via de online agenda een afspraak te plannen voor een huiskamersessie. Heb je nog vragen of wil je meer informatie, vul dan het contactformulier in. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op. Of bel me op 06-382 85 061

Reading aan huis voor 5 tot 8 personen
“Weer een mooie avond gehad met readings waar een ieder iets mee kan en kan uithalen. Iedereen was erg onder de indruk. Bedankt voor de fijne avond!”
~Miranda~
“Zeer geslaagde en toch ook gezellige huiskamer reading gehad! Zo mooi en fijn dat mensen dan toch dingen samen kunnen én willen delen. Echt mooi….soms hard maar ja dat had ik nou net even nodig. Dank je wel voor de fijne avond.”
~Monique~