Hypnose

In de hypnotherapie wordt gewerkt met een staat van trance ofwel hypnose. Hypnose is niets meer dan een diepe vorm van ontspanning. Je krijgt met je bewuste brein alles mee wat er gebeurt en wat er gezegd wordt, terwijl je onbewuste op dat moment de ruimte krijgt om jou te laten zien waar de blokkade of oorzaak van een probleem zit. Je blijft ieder moment in staat om ervoor te kiezen uit de hypnose te komen. Het is een hele directe manier van werken, waarbij je rechtstreeks de blokkerende gedachte of gedrag kunt ombuigen naar een vorm die je beter dient.

Toepasbaarheid:

Hypnotherapie is toepasbaar in vele situaties. Veel thema’s waar je tegenaan loopt in je leven zijn aan te pakken met hypnotherapie. Angsten en fobieën, patronen doorbreken, beperkende overtuigingen over jezelf of het leven, niet kunnen ontspannen, stress en burn-out. Denk daarbij aan bijvoorbeeld onzekerheid, het moeilijk vinden je plek in te nemen, je snel gekwetst voelen of niet los kunnen komen van boosheid of wrok naar een ander. Met hypnotherapie is het ook mogelijk om te onderzoeken wat de bron of de oorzaak van jouw probleem is. Met regressietherapie kan naast het teruggaan naar eerdere ervaringen in dit leven, ook teruggegaan naar vorige levens, maar net waar de bron van het probleem ligt.

Klik hier voor een ervaringsverhaal over het oplossen van een angst. Klik hier voor twee ervaringen met regressietherapie.

Werkwijze:

Hypnotherapie is onderdeel van mijn ‘gereedschapskist’ binnen energetische therapie. In overleg zal het worden ingezet als dat voor jouw situatie het meest passend is. Hypnose is niets om bang voor te zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je over te geven aan een diepe staat van ontspanning. Ik zal je helpen om die staat te bereiken, maar jij blijft te allen tijde in controle.

Afspraak maken?

Op dit moment neem ik geen nieuwe cliënten aan. Het is daarom niet mogelijk om een afspraak in te plannen.

.