Hypnotherapie Praktijk Mirror

Hypnotherapie

Hypnose

In de hypnotherapie wordt gewerkt met een staat van trance ofwel hypnose. Hypnose is niets meer dan een diepe vorm van ontspanning. Je krijgt met je bewuste brein alles mee wat er gebeurt en wat er gezegd wordt, terwijl je onbewuste op dat moment de ruimte krijgt om jou te laten zien waar de blokkade of oorzaak van een probleem zit. Je blijft ieder moment in staat om ervoor te kiezen uit de hypnose te komen. Het is een hele directe manier van werken, waarbij je rechtstreeks de blokkerende gedachte of gedrag kunt ombuigen naar een vorm die je beter dient.

Toepasbaarheid:

Hypnotherapie is toepasbaar in vele situaties. Vrijwel alle thema’s waar je tegenaan loopt in je leven zijn aan te pakken met hypnotherapie. Angsten en fobieën, patronen doorbreken, beperkende overtuigingen over jezelf of het leven, niet kunnen ontspannen, stress en burn-out. Denk daarbij aan bijvoorbeeld onzekerheid, het moeilijk vinden je plek in te nemen, je snel gekwetst voelen of niet los kunnen komen van boosheid of wrok naar een ander. Met regressietherapie kan naast het teruggaan naar eerdere ervaringen in dit leven, ook teruggegaan naar vorige levens, maar net waar de bron van het probleem ligt.

Ook voor stoppen met roken en gewichtsbeheersing kan hypnotherapie worden ingezet. Klik hier voor een ervaringsverhaal over het oplossen van een angst. Klik hier voor twee ervaringen met regressietherapie.

Werkwijze:

Tijdens een intake brengen we in kaart waar je tegenaan loopt in je leven. Ook stellen we vast waar je aan wilt werken en wat je graag wilt bereiken. In de eerste sessie zullen we eerst kennismaken met hypnose en is er alle ruimte voor je vragen voordat we verdergaan met het aanpakken van je probleem. Voor hypnotherapie is het niet nodig dat je precies weet waar de schoen wringt. Over het algemeen zijn 3 tot 6 sessies voldoende.

Afspraak maken?

Klik hier om online een afspraak te plannen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie, vul dan het contactformulier in of bel me op 06-382 85 061. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

.

“Bedankt voor de hypnose van vandaag. Je helpt mij elke keer weer een stuk verder en voel mij een stuk lichter daardoor.”
~Kirsten~

“Door de aanwezigheid en stem van Mirjam ontstaat er een veilige omgeving. Hierdoor is het mogelijk is dat het onbewuste en het niet toegestane deel naar boven mag komen en kan transformeren.”

~Marja de Jong~, Praktijk vanuit Eenheid

“Na de hypnose, autosuggestie oefeningen en persoonlijke boodschap heeft Mirjam mij laten inzien dat ik er mag zijn, dat ik mijzelf geen torenhoge verwachtingen moet opleggen en dat ongezond eten geen troost biedt, maar door gezond te eten ik mijzelf steeds beter ga voelen. Mirjam heeft met haar mooie warme stem, haar gevoel, haar rust, kennis en inzicht, mij doen laten inzien dat de chips niet de oplossing is.”

~Sandra~