Loading...
Mirjam Bos - Groningen

Over Mirjam

Mijn naam is Mirjam Bos (1971), geboren en getogen Groningse.  Van kleins af aan heb ik het vermogen om af te stemmen op andere mensen. Daarnaast kan ik van nature energie doorgeven met mijn handen, ook wel bekend als magnetiseren.

Na mijn dertigste groeide steeds meer de behoefte om hier iets mee te doen, zodat ik andere mensen zou kunnen ondersteunen op hun levenspad. Voor mij was het belangrijk om eerst zelf goed in balans te komen en onverwerkte zaken te helen, voordat ik andere mensen zou gaan behandelen. Ik besloot training te gaan volgen in intuïtieve ontwikkeling en heb, zover als mogelijk, mijn eigen levensthema’s diepgaand aangepakt. Gelijktijdig hiermee verliep de ontwikkeling tot Reiki-master. Dit heeft mij geholpen om als mens en als kanaal, zo min mogelijk vanuit projectie te werken. In 2015 heb ik een tweejarige opleiding afgerond waarin ik mij verder heb bekwaamd in therapeutische technieken en siberisch sjamanisme. In 2016 heb ik een opleiding hypnotherapie afgerond.

Ik ben aangesloten bij de NGH met registratienummer 55217. De National Guild of Hypnotists is de grootste en oudste beroepsvereniging voor hypnotherapeuten in Amerika. Ik heb de opleiding gevolgd die valt onder deze accreditatie. Daarnaast ben ik aangesloten bij Hypnovisie, de nederlandse beroepsvereniging voor hypnotherapeuten erkend door de NGH. Ook ben ik aangesloten bij de Cirkel, een beroepsvereniging voor Reiki masters. Mijn praktijk voldoet aan de wet WKKGZ, ik ben aangesloten bij Klachtenportaal Zorg onder nummer 3625 via Collectief Alternatief therapeuten (CAT).

“Ik ervaar Mirjam als warm, betrokken en duidelijk”
~Mary~
“De ontmoeting met jou vond ik al heel bijzonder! Je straalde heel veel warmte naar me toe, en voelde me direct op m’n gemak.”
~Kobie~

“Jij voelt als thuiskomen. Meerdere keren ben ik in aanraking gekomen met jou rust en je woorden die me weer met beide benen op aarde zet. Waardoor ik de kracht blijf vinden om door te gaan.”

~Miranda~