Mirjam Bos - Groningen

Over Mirjam

Mijn naam is Mirjam Bos (1971), geboren en getogen in de provincie Groningen.  Van kleins af aan heb ik hele goede voelsprieten gehad. Ik voelde van alles wat de rest van mijn leeftijdgenoten niet voelden. Ik wist dingen over mensen die ik niet kon weten, en voelde exact aan of iemand wel of niet lekker in zijn/haar vel zat. Later ontdekte ik dat ik ook kon magnetiseren.

Na mijn dertigste groeide steeds meer de behoefte om hier iets mee te doen, zodat ik andere mensen zou kunnen ondersteunen op hun levenspad. Voor mij was het belangrijk om eerst zelf goed in balans te komen en onverwerkte zaken te helen, voordat ik andere mensen zou gaan behandelen. Maar ook om te leren omgaan met die hele goede voelsprieten. Ik besloot training te gaan volgen in intuïtieve ontwikkeling en heb, zover als mogelijk, mijn eigen levensthema’s diepgaand aangepakt. Gelijktijdig hiermee verliep de ontwikkeling tot Reiki-master. Dit heeft mij geholpen om als mens en als kanaal, zo min mogelijk vanuit projectie te werken. In 2015 heb ik een tweejarige opleiding afgerond waarin ik mij verder heb bekwaamd in therapeutische technieken en siberisch sjamanisme. In 2016 heb ik een opleiding hypnotherapie afgerond. Momenteel ben ik bezig met de opleiding Psychosociale basiskennis.

Ik ben aangesloten bij de NGH met registratienummer 55217. De National Guild of Hypnotists is de grootste en oudste beroepsvereniging voor hypnotherapeuten in Amerika. Ik heb de opleiding gevolgd die valt onder deze accreditatie. Daarnaast ben ik aangesloten bij Hypnovisie, de Nederlandse beroepsvereniging voor hypnotherapeuten erkend door de NGH.

Mijn praktijk voldoet aan de wet WKKGZ, ik ben aangesloten bij Klachtenportaal Zorg onder nummer 3625 via Collectief Alternatief therapeuten (CAT).

“Ik ervaar Mirjam als warm, betrokken en duidelijk”
~Mary~
“De ontmoeting met jou vond ik al heel bijzonder! Je straalde heel veel warmte naar me toe, en voelde me direct op m’n gemak.”
~Kobie~

“Jij voelt als thuiskomen. Meerdere keren ben ik in aanraking gekomen met jou rust en je woorden die me weer met beide benen op aarde zet. Waardoor ik de kracht blijf vinden om door te gaan.”

~Miranda~