Mirjam Bos - Praktijk Mirror Groningen

Over Mirjam

Mijn naam is Mirjam Bos (1971), geboren en getogen in de provincie Groningen.  Van kleins af aan heb ik hele goede voelsprieten. Ik voelde van alles wat de rest van mijn leeftijdgenoten niet voelden. Ik voelde mij daardoor vaak onbegrepen en een buitenbeentje. In die tijd was hooggevoeligheid nog niet iets wat werd herkend of erkend. Dat is tegenwoordig gelukkig anders.

Na mijn dertigste liep ik steeds meer vast in mijn gevoeligheid. Ik liep als een soort antenne door de wereld en kon al die prikkels en informatie niet goed plaatsen en duiden. Daarom ben ik aan de slag gegaan om die goede voelsprieten van mij te temmen. Inmiddels ben ik zover dat mijn gevoeligheid mijn kracht is geworden en begeleid ik veel mensen bij hun hooggevoeligheid.

Opleidingen

Ik vind het erg belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen. Als mens en zeker als therapeut hecht ik er veel waarde aan om zo goed mogelijk zelf in balans te komen en te blijven. Dit helpt mij om zoveel mogelijk vrij van projectie te werken. Het volgen van opleidingen is hierbij een goed hulpmiddel. Ik heb de volgende opleidingen gevolgd:

Energetische Therapie
Hypnotherapie
Bachbloesem
Shiatsu Stoelmassage
Acces Bars
Reiki Master
Psychosociale basiskennis

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT, Collectief Alternatief Therapeuten. Mijn consulten worden op dit moment niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar.

Als CAT-collectief therapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

CAT-collectief therapeuten werken volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

“Ik ervaar Mirjam als warm, betrokken en duidelijk”
~Mary~
“De ontmoeting met jou vond ik al heel bijzonder! Je straalde heel veel warmte naar me toe, en voelde me direct op m’n gemak.”
~Kobie~

“Jij voelt als thuiskomen. Meerdere keren ben ik in aanraking gekomen met jou rust en je woorden die me weer met beide benen op aarde zet. Waardoor ik de kracht blijf vinden om door te gaan.”

~Miranda~