Mirjam Bos - Praktijk Mirror Groningen

Over Mirjam

Mijn naam is Mirjam Bos (1971), geboren en getogen in de provincie Groningen. Van kleins af aan heb ik hele goede voelsprieten. Ik voelde van alles wat de rest van mijn leeftijdgenoten niet voelden. Daardoor voelde ik mij vaak onbegrepen en een buitenbeentje. Uit zelfbescherming heb ik dat deel in mij toen diep verstopt. In die tijd was hooggevoeligheid nog niet iets wat werd herkend of erkend. Dat is tegenwoordig gelukkig anders.

Na mijn twintigste liep ik steeds meer vast in mijn voelen. Ik liep als een soort antenne door de wereld en kon al die prikkels en informatie niet goed plaatsen en duiden. Daarom ben ik aan de slag gegaan om mijn gevoel juist te omarmen en te leren kennen. Inmiddels ben ik zover dat voelen mijn kracht is, en mijn belangrijkste instrument in de begeleiding van anderen.

Opleidingen

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen. Als mens en zeker als therapeut, hecht ik er veel waarde aan om zo goed mogelijk zelf in balans te komen en te blijven. Dit helpt mij om zoveel mogelijk vrij van projectie te werken. Het volgen van opleidingen en trainingen is hierbij een goed hulpmiddel. Daarnaast vormen de opleidingen een ‘gereedschapskist’ gevuld met diverse tools. Hiermee kan ik vanuit diverse invalshoeken passende begeleiding geven.

Ik heb onder andere de volgende opleidingen en trainingen gevolgd:

Energetische Therapie
Hypnotherapie
Psychosociale basiskennis
Walking In Your Shoes Facilitator

Bachbloesem niveau 1
Shiatsu Stoelmassage
Acces Bars
Reiki Master

Daarnaast volg ik regelmatig bijscholingen en workshops om mijn kennis op peil te houden.

Beroepsvereniging

Aangesloten als level 4 therapeut bij de beroepsvereniging CAT, Collectief Alternatief Therapeuten. Mijn consulten worden op dit moment helaas niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar.

Als CAT-collectief therapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

CAT-collectief therapeuten werken volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

“Ik ervaar Mirjam als warm, betrokken en duidelijk”
~Mary~
“De ontmoeting met jou vond ik al heel bijzonder! Je straalde heel veel warmte naar me toe, en voelde me direct op m’n gemak.”
~Kobie~

“Jij voelt als thuiskomen. Meerdere keren ben ik in aanraking gekomen met jou rust en je woorden die me weer met beide benen op aarde zet. Waardoor ik de kracht blijf vinden om door te gaan.”

~Miranda~