Mirjam Bos - Praktijk Mirror Groningen

Over Mirjam

Mijn naam is Mirjam Bos (1971), geboren en getogen in de provincie Groningen.  Van kleins af aan heb ik hele goede voelsprieten. Ik voelde van alles wat de rest van mijn leeftijdgenoten niet voelden. In die tijd was hooggevoeligheid nog niet iets wat werd herkend of erkend. Dat is tegenwoordig gelukkig anders.

Na mijn dertigste groeide steeds meer de behoefte om hier iets mee te doen, zodat ik andere mensen zou kunnen ondersteunen op hun levenspad. Voor mij was het belangrijk om eerst zelf goed in balans te komen en onverwerkte zaken te helen, voordat ik andere mensen zou gaan behandelen. Maar ook om te leren omgaan met die hele goede voelsprieten, mijn hooggevoeligheid. Ik besloot training te gaan volgen in intuïtieve ontwikkeling en heb, zover als mogelijk, mijn eigen levensthema’s diepgaand aangepakt. Gelijktijdig hiermee verliep de ontwikkeling tot Reiki-master. Dit heeft mij geholpen om als mens en als kanaal, zo min mogelijk vanuit projectie te werken. In 2015 heb ik een tweejarige opleiding afgerond waarin ik mij verder heb bekwaamd in therapeutische technieken en siberisch sjamanisme. In 2016 heb ik een opleiding hypnotherapie afgerond. Momenteel ben ik bezig met de opleiding Psychosociale basiskennis.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT, Collectief Alternatief Therapeuten.

Als CAT-collectief therapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

CAT-collectief therapeuten werken volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

“Ik ervaar Mirjam als warm, betrokken en duidelijk”
~Mary~
“De ontmoeting met jou vond ik al heel bijzonder! Je straalde heel veel warmte naar me toe, en voelde me direct op m’n gemak.”
~Kobie~

“Jij voelt als thuiskomen. Meerdere keren ben ik in aanraking gekomen met jou rust en je woorden die me weer met beide benen op aarde zet. Waardoor ik de kracht blijf vinden om door te gaan.”

~Miranda~