Ik krijg regelmatig de vraag of ik ook een (foto) reading doe. Ja, dat doe ik! Ik doe dat in mijn praktijk, telefonisch of via skype. Hoe ik dat doe zal ik hierna uitleggen. Ook deel ik een aantal reacties die ik heb ontvangen naar aanleiding van een reading.

 

Mijn readingen werken als een spiegel, mijn praktijk heet immers niet voor niets ‘Mirror’. Ik zal afstemmen op wie jij bent, waar je staat, wat je talenten en valkuilen zijn en deze aan jou benoemen. Daarbij worden je handvatten aangereikt om jezelf verder te kunnen ontwikkelen of om makkelijker door het leven te kunnen gaan. Als we de reading telefonisch of per skype doen, dan ontvang ik graag van te voren een foto waarop ik je ogen goed kan zien. Verder ontvang ik liever helemaal geen voor-informatie. Hoe meer blanco ik ben, hoe beter het is en hoe zuiverder ik op jou kan afstemmen.

Toekomst en gezondheid

Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen. Ik beantwoord echter geen vragen over de toekomst of over gezondheid. En natuurlijk mag je foto’s meenemen van (overleden) dierbaren. Er mogen geen vragen gesteld worden over personen ouder dan 12 jaar, die nog leven, en geen toestemming hebben gegeven om de foto mee te nemen. Tenzij de vraag die jij daarbij hebt over jezelf gaat. In principe zijn relatievragen en vragen over kinderen altijd wel te beantwoorden.

Het gaat om het hier en nu

Zoals gezegd voorspel ik geen toekomst. Mijn visie is dat je zelf je toekomst bepaalt door de keuzes die je in het hier en nu maakt. Bovendien bestaan er meerdere mogelijke uitkomsten voor iedere situatie, afhankelijk van de keuzes die je maakt. Ik help je dus liever om in het hier en nu inzicht te krijgen, zodat je de keuzes kunt maken die jou brengen naar de best mogelijke uitkomst.

Contact met overledenen

Het maken van contact met overledenen is ook mogelijk tijdens een reading. Eigenlijk vind ik dit onderdeel het mooist om te doen. Neem hiervoor een foto mee van de persoon waarop de ogen goed te zien zijn. Het is van belang om je te realiseren dat de persoon in kwestie zal reageren zoals diegene dat ook bij leven zou doen. Als oma bijvoorbeeld een groot geheim mee het graf in heeft genomen, is de kans dat ze het nu ineens gaat onthullen niet zo groot. Ze heeft het niet voor niks het graf mee ingenomen.

Desalniettemin gaat een overledene vaak wel een ontwikkeling door na het sterven. Hierdoor kunnen mooie inzichten naar voren komen, die na het sterven tot ze zijn gekomen. Als je nog iets uit te praten hebt, kan een reading een mooie gelegenheid zijn.

Ervaringen van anderen

Hieronder een aantal reacties die ik op (foto) readingen heb ontvangen. En wil je na het lezen van dit blog graag een afspraak met mij maken voor een reading of meer informatie, neem dan contact met mij op. Meer informatie over mij is hier te vinden.

  • Hoi Mirjam, wil je even laten weten dat, het gesprek van vanmorgen, me heel goed heeft gedaan. Je hebt “even” alles energetisch op een rij gezet. De kwartjes blijven vallen ??. Blij met de afspraak bij jou.
  • Mirjam nogmaals heel veel dank, wat een geweldig telefoongesprek. Je hebt zoveel duidelijk gemaakt voor me!
  • Wat heb je dit geweldig gedaan! Ik ben heel blij met de reading die je hebt gedaan. Je beschrijft onze dochter zoals zij is. Het is fijn om bevestiging te krijgen van wie zij is en wat wij betekenen en kunnen doen voor haar. Dat stimuleert ons om op deze voet door te gaan.Je bevestigd mij ook in mijn gevoel en ook zoals ik haar zie doen en gedragen. Alles wat je beschrijft klopt!
  • Wow, heel mooi en raak, maar ook erg confronterend. Er wordt me een enorme spiegel voorgehouden. Maar deze komt op een goed moment. Dank je wel voor deze mooie inzichten Mirjam.
  • Terug van de healing en reading. Het is echt aan te raden. Wonderbaarlijk wat iemand die jou totaal niet kent, je dingen weet te vertellen over en van jezelf, zonder dat je ook maar iets hebt verteld. En geweldig om dingen door te krijgen van dierbare overledenen. Het was emotioneel maar zeker de moeite waard. Ik heb bevestiging en kracht gekregen van iemand die duidelijk veel liefde bij zich draagt. Voor iedereen die van plan is om ook een keer naar een healing of reading te gaan…ik zeg DOEN!
  • Nog heel hartelijk bedankt voor de leuke en echt indrukwekkende reading die wij van jou mochten ontvangen op 20 maart j.l. We hebben afgelopen nacht nog lang erover nagepraat en dat doen we nog steeds. Het heeft erg veel indruk op mij gemaakt en er zijn toch wel veel dingen op zijn plaats gevallen. Zelfs S. die hier erg sceptisch over was is de dag erop met de verhalen op pad gegaan. En ook zij is zich er nu wel van bewust dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik ben er ook van overtuigd dat dit wel een zekere rust heeft gebracht, ook al waren mijn overleden familieleden niet zo actief. Daarentegen waren die van T. heel actief en dat vond ik geweldig voor haar. Nogmaals Mirjam hartelijk dank, een mooi gebaar dat je op deze manier veel mensen kunt helpen.